Lekker drinken

Iedereen houdt wel van lekker drinken, of dit nu alcoholisch is of non-alcoholisch. Denk bijvoorbeeld aan wijn en bier, maar ook sappen, koffie en frisdranken. Voor elk gerecht is er een geschikt drankje. 

Bij Bon Appetito vertellen we je alles over heerlijke wijn, champagne, bier en meer. Van lekkere Franse champagne tot Nederlands bier. Ontdek onze artikelen over drankjes hieronder en probeer ze zelf uit. 

Bonappetito element grijs 02

Ontdek onze artikelen

Je vrienden komen langs voor een drankje, maar wat bied je ze aan? Op Bon Appetito vind je handige artikelen met lekkere drankjes, waarmee jij je vrienden en familie blij kan maken. Ontdek hieronder heerlijke drankjes.

Verschil tussen dubbel, trippel en quadrupel

Als je in een gesprek over speciaalbier verzeild raakt, dan hoor je waarschijnlijk de termen dubbel, trippel en quadrupel voorbijkomen.

Nieuwe wereld wijnen, wat zijn de top 5 landen?

In de samenleving in z’n algemeenheid hoor je het niet zo vaak meer…

Wereldberoemde Franse wijnregio’s

Wie aan wijn denkt zal al snel aan Frankrijk denken. Frankrijk is het grootste wijnland en kent ook veel…
Bonappetito element 01

Onze contact

Wil je een blog artikel op Bon Appetito plaatsen? Bon Appetito is onderdeel van Seo², een platform voor SEO-linkbuilding met meer dan 25 websites. Meer weten over de mogelijkheden voor adverteren op Bon Appetito? Bekijk de tarieven en voorwaarden op de Seo² website.